Πώς θα διώξετε πανεύκολα τα μαύρα στίγματα από τη μύτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς θα διώξετε πανεύκολα τα μαύρα στίγματα από τη μύτη
Τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα που μπορεί να έχουν κάνει κατάληψη στην μύτη σας είναι πράγματι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί. Παρακάτω θα δείτε έναν μοναδικά εύκολο τρόπο για να τα εξαφανίσετε!

Ξεκινήστε πλένοντας το πρόσωπό σας καλά και κάνοντας απολέπιση στο δέρμα σας, έτσι ώστε ν’αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Αυτό θα κάνει τα μαύρα στίγματα που θέλετε ν’απομακρύνετε να φαίνονται καλά. Σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια στεγνή, καθαρή πετσέτα. 


Στη συνέχεια, κάντε μια ζεστή κομπρέσα βυθίζοντας μια πετσέτα προσώπου σε ζεστό νερό, τραβήξτε την έξω κι απλώστε την στη μύτη για 15 λεπτά. Σκουπίστε την υγρή περιοχή κι έπειτα μ’ένα χαρτομάντηλο στην άκρη του δαχτύλου αρχίστε να ζουλάτε.

Πιέστε πολύ μαλακά και σταθερά και στις δυο μεριές των μαύρων κηλίδων αρχίζοντας να ζουλάτε ελαφρά προς τα κάτω και στη συνέχεια προς τα πάνω με δύναμη. 

Αν δεν τα καταφέρετε αμέσως μην συνεχίσετε να πιέζετε και να πιέζετε – θα σας προκαλέσει μόνο πόνο. Δοκιμάστε να ξαναχρησιμοποιήσετε τη ζεστή κομπρέσα 5-10 λεπτά κι επαναλάβετε τα βήματα.