Πιστολάκι μαλλιών: Έξι χρήσεις που δεν φανταζόσασταν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πιστολάκι μαλλιών: Έξι χρήσεις που δεν φανταζόσασταν



Σε όλα τα γυναικεία σπίτια βρίσκεται ένα πιστολάκι μαλλιών. Αν μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσατε μόνο για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε πράγματα γι’αυτό που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ο Σπύρος Σούλης έχει τα καλύτερα tips.

👉  Αν σας στενεύει το τζιν σας, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε το πιστολάκι σας στην πρίζα και να το γυρίσετε στο ζεστό. Φυσήξτε προς το σημείο του φερμουάρ ή των κουμπιών του για 1-2 λεπτά και θα δείτε ότι αμέσως θα μαλακώσει.

👉  Με τη βοήθεια από το πιστολάκι μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα αυτοκόλλητα από καινούργια προϊόντα. Για να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν που μόλις αγοράσατε πάρτε το πιστολάκι και στρέψτε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσετε χωρίς κόπο.

👉  Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να σιδερώσετε κάτι στα γρήγορα χωρίς να βγάζετε έξω σίδερο και σιδερώστρα είναι να το περάσετε λίγο με το πιστολάκι. Φυσήξτε το με ζεστό αέρα από απο στάση τουλάχιστον 25 εκατοστών και θα διαπιστώσετε πως θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο για φόρεμα.

👉  Για να ξεσκονίσετε δύσκολα σημεία του σπιτιού που δεν φτάνει το ξεσκονόπανο, βάλτε το πιστολάκι μπροστά στον κρύο αέρα και περάστε το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεσκονίσετε μέχρι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

👉  Βάλτε το πιστολάκι στην πρίζα και στεγνώστε τα βαμμένα νύχια σας γρήγορα!

👉  Μετά το μπάνιο σας ο καθρέφτης μοιάζει σαν να βγήκε από τανία τρόμου; Φυσήξτε τον λίγο με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί.