Νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δολοφόνος – Την έσερνε από τα μαλλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δολοφόνος – Την έσερνε από τα μαλλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10:10 το πρωί της Δευτέρας (1/8), ο 49χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης συζύγου του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Μαραθιά Ζακύνθου, με τον 49χρονο να μην προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς.


Εφιαλτικές στιγμές


Η 40χρονη γυναίκα το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον 49χρονο σύζυγό της, ο οποίος δεν δίσταζε να τη βρίζει και να τη χτυπάει. Την Κυριακή το ζευγάρι είχε ακόμη ένα επεισόδιο, με τη γυναίκα να απευθύνεται στις Αρχές για να ζητήσει βοήθεια καθώς ο 49χρονος της είχε επιτεθεί για μία ακόμη φορά, ωστόσο, το ότι μετά γύρισε σπίτι αποδείχτηκε το μοιραίο λάθος της.


Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ., ο 49χρονος τη χτύπησε για μία ακόμη φορά και άρχισε να τη σέρνει από τα μαλλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και της κατάφερε τα θανατηφόρα πλήγματα.


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μόλις στις 18 Ιουνίου 2022 η 40χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στις Αρχές, καθώς ο σύζυγος της την είχε χτυπήσει άσχημα. 

Τότε το δικαστήριο όρισε ότι δεν επιτρέπεται να την προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 100, με την ίδια μετά από λίγες ημέρες να πείθεται από τα παρακάλια του και να τον αφήνει να επιστρέψει σπίτι τους. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά του, αλλά ο 49χρονος τη σκότωσε…