Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στη περιοχή μας για επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στη περιοχή μας για επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες




Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή το επόμενο 48ωρο.
 
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων. 
Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες-ραγδαίες βροχοπτώσεις) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των αρχών
σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμα:


Θυμίζουμε ότι στο Δήμο Θέρμης υπάρχουν (ακόμη) οι λεγόμενες "ιρλανδικές" διαβάσεις στα Βασιλικά, στη 2η οδο Θέρμης-Ταγαράδων και αλλού οι οποίες πολλές φορές υπερχειλίζουν.

Ηδη από την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία του Δήμου έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικά διέλευσης, ωστόσο η επικινδυνότητα παραμένει καθώς ο αέρας που πνέει κατά διαστήματα μπορεί να παραμερίσει η να καταστρέψει τις σημάνσεις. 


Παλιότερο σχετικό βίντεο από τη διάβαση των Βασιλικών: