Pre Game Thermis Actions: Τέχνες & Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Επικοινωνούμε με τα παιδιά παίζοντας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Pre Game Thermis Actions: Τέχνες & Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Επικοινωνούμε με τα παιδιά παίζοντας

 
Ένα αγαπημένο αμφιθέατρο και παλαιό σινεμά της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) επαναλειτουργεί
και φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει ένα νέο τόπο συνάντησης και δράσεων. 

 

Ένας πολύ ζεστός, φιλόξενος χώρος, χωρητικότητας 100-120 ατόμων, περιμένει τους πολίτες του Δήμου και ΟΧΙ μόνο, με στόχο να περάσουν δημιουργικά απογεύματα και βραδιές ποικίλης θεματολογίας. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, όσοι μείνουν στην πόλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις στην καρδιά της Θέρμης.


Δευτέρα 11 Ιουλίου

Η πρώτη εκδήλωση είναι ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Τέχνες & Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός: Επικοινωνούμε με τα παιδιά παίζοντας.

Το εργαστήρι συνδυάζει τις Τέχνες με το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. Απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση και ενθάρρυνση της βέλτιστης επικοινωνίας μεταξύ γονέα και παιδιού. Με την παρατήρηση των γλωσσικών μοτίβων επικοινωνίας κατανοούμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τον άλλον. Μέσα από τις τέχνες εκφράζουμε και αποτυπώνουμε σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες ενώ με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια ανακαλύπτουμε και μαθαίνουμε νέους τρόπους επικοινωνίας με τους άλλους.

Σας περιμένουμε όλους σε μια ξέγνοιαστη βραδιά γεμάτη παιχνίδι, ζωγραφική, χορό, και μουσική.

Εισηγήτρια: Χρύσα Ψωμιάδου- Life & NLP Coach


INFO
11 Ιουλίου 2022
Cine Θερμαΐς
Δημητρίου - Καραολή 36 & Καπετάν Χάψα
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Έναρξης: 19:30
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-463423 (101 εσωτερικό)

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/550043829936072