Το τέλειο TikTok hack για να μένουν τα φυτά σου ποτισμένα όταν λείπεις σε διακοπές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το τέλειο TikTok hack για να μένουν τα φυτά σου ποτισμένα όταν λείπεις σε διακοπές



Αν σκοπεύεις να φύγεις σύντομα για διακοπές και ανησυχείς για το μέλλον των φυτών σου, δεν υπάρχει λόγος καθώς είναι πιο ανεξάρτητα απ' ό,τι νομίζεις

Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο όταν αγοράζεις ένα φυτό, είναι οι ανάγκες του στη φροντίδα και το πότισμα. Κάθε πότε πρέπει να το ποτίζεις και πόσο νερό θέλει για να μη χαλάσει. Ωστόσο, η TikToker Justine Shannon ανέβασε ένα απλό κόλπο στο @selfcareplants για το πώς να ποτίζεις τα φυτά σου ενώ λείπεις από το σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο μία κατσαρόλα ή έναν κουβά με νερό κι ένα βαμβακερό κορδόνι.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις την κατσαρόλα δίπλα στο φυτό αλλά πρέπει να προσέξεις ώστε η στάθμη του νερού να είναι ψηλότερη. Η μία άκρη του κορδονιού βυθίζεται στο νερό και η άλλη στο χώμα αρκεί να το ωθήσεις καλά με αποτέλεσμα το φυτό να το χρησιμοποιεί σαν καλαμάκι τη στιγμή ακριβώς που διψάει.

Το νερό θα μεταφερθεί μέσω του υφάσματος στο χώμα και το φυτό σου θα ποτίζεται μια χαρά. Αν ανησυχείς για το αν πιάνει στα αλήθεια, ακολουθεί follow up από τη Justine.

Τα όμορφα φυτά σου, που με τόση αγάπη και φροντίδα είδες να μεγαλώνουν όλο το προηγούμενο διάστημα, χρειάζονται σωστή προστασία όσο εσύ θα λείπεις.

Αντί να επιστρατεύσεις γνωστούς και φίλους για να σου ποτίζουν τα λουλούδια ή να ξοδεύεσαι αγοράζοντας ποτιστικό, με τον παραπάνω τρόπο τα φυτά σου θα παραμείνουν ολοζώντανα μέχρι να επιστρέψεις. 

Μια δοκιμή τουλάχιστον θα σε πείσει!