Θέρμη: Στην πλατεία Παραμάνα θα "βολτάρει" την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Στην πλατεία Παραμάνα θα "βολτάρει" την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Μίνι περιοδεία στη Θεσσαλονίκη από τον πρωθυπουργό


Μίνι περιοδεία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για τη Διαδικασία της Συνεργασίας των χωρών της ΝΑ Ευρώπης.

Ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στη Θέρμη όπου αναμένεται να κάνει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία και να συνομιλήσει με πολίτες. Στη συνέχεια το πρόγραμμα του πρωθυπουργού προβλέπει επίσκεψη στα γηπεδάκια του Ποσειδωνίου, οι χώροι των οποίων ανακαινίστηκαν και αναβαθμίστηκαν αυτές τις ημέρες. 

Μάλιστα η τελετή των εγκαινίων έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγένακη, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των ηγετών της ΝΑ Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή των ηγετών των χωρών της ΝΑ Ευρώπης, του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς και του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης Σαρλ Μισέλ.


Νίκος Οικονόμου - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ