Τρεις χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μετά τα 45 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρεις χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μετά τα 45



Πολλοί είναι εκείνοι που περνώντας τα 40 αρχίζουν να έχουν ανησυχίες και άγχος για την ηλικία τους. Ωστόσο, η δεκαετία των 40 είναι μία δημιουργική περίοδος για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα ώριμη. Και μπορεί να απολαύσει τη ζωή το ίδιο με τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το ίδιο ισχύει και με το κομμάτι του σεξ, ακόμη και για τα παντρεμένα ζευγάρια που βρίσκονται χρόνια μέσα σε έναν γάμο. Δείτε παρακάτω τρεις χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μετά τα 45, όπως τις έδωσαν ειδικοί και ζευγάρια στο Considerable.

Βάλτε φαντασία
Η πλήξη «σκοτώνει» μία σχέση σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε. Βάλτε στη σχέση σας φαντασία, όπως κάνατε νεότεροι, δεν χρειάζονται ταμπού που να έχουν να κάνουν με την ηλικία. Δοκιμάστε με τον σύντροφό σας νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή.
«Το σεξ είναι σαν φαγητό. Μπορείς να τρως κάθε μέρα το ίδιο;», λέει στο Considerable ο Lou Paget, σεξουαλικός εκπαιδευτής και συγγραφέας του The Great Lover Playbook.

Γελάστε, είναι αφροδισιακό
Το γέλιο αποτελεί μεγάλο αφροδισιακό. Ακόμα και αν σας συμβαίνουν διάφορα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όπως κράμπες, μην απογοητεύεστε. Αντιμετωπίστε το με γέλιο, διασκεδάστε το, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Αποδεχτείτε πως το σώμα αλλάζει
Όταν είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποθέτετε ότι γνωρίζετε ο ένας τι θέλει ο άλλος. Αλλά καθώς αλλάζουν τα σώματα, αλλάζουν και οι ορέξεις και οι ανάγκες. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές και στις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει. Μαζί το ζευγάρι ανακαλύψτε ποιες είναι αυτές και δοκιμάστε τις.