Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοπήγαδου τιμά την «πρόσφυγα μητέρα» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - (video) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοπήγαδου τιμά την «πρόσφυγα μητέρα» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - (video)



Με την ελπίδα να αποτελέσει το Μονοπήγαδο το παράδειγμα φιλοξενίας που θα ακολουθήσουν και άλλα μέρη της χώρας μας ώστε να φιλοξενηθούν περισσότερα γυναικόπαιδα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της κοινότητας πραγματοποιεί παρουσία ευαισθητοποίησης και ομιλία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή 8 Μαϊου.


//Ανακοίνωση:
Αύριο Κυριακή στις 5, θα είμαστε στο γυάλινο περίπτερο δίπλα στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, για να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε την «πρόσφυγα μητέρα»!

Ομιλίτρια θα είναι η Γραμματεας του Πολιτιστικού Μονοπήγαδου Κατερινα Σύλερ, που θα αναφερθεί στην φιλοξενία και την ζωή των προσφύγων!

Ευχαριστούμε την Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος με τoν Σύλλογο Ιατρών-οδοντιάτρων Γυναικών Ελλάδος, που με τόση αγάπη διοργάνωσαν την εκδήλωση και επέλεξαν το Μονοπήγαδο για να τιμήσουν με αφορμή την ημέρα της Μητέρας, την Ουκρανή μητέρα που ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα για να σώσει τα παιδιά της.

Όλοι εμείς από τον πολιτιστικό Σύλλογο ελπίζουμε με την κίνηση μας αυτή να γίνει το χωριό μας Φωτεινός Φάρος για να ακολουθήσουν και άλλα χωριά μικρά και μεγάλα φιλοξενώντας στα σπίτια τους γυναικόπαιδα

THERMISnews.gr

* video από ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ