Δυναμικό παρόν σε παλαιές και νέες εκδηλώσεις ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών - Ανακοίνωση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δυναμικό παρόν σε παλαιές και νέες εκδηλώσεις ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών - Ανακοίνωση


// Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί φίλοι,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Έχουμε μπροστά μας το πρώτο καλοκαίρι μετά την μερική απελευθέρωσή μας, όπου θα πρέπει να συντονίσουμε, μαζί με την Κοινότητα, τις εκδηλώσεις, οι οποίες δεν μπορούσαν να διεξαχθούν λόγω covid 19.

Προαναγγέλλουμε, λοιπόν, ότι η βούλησή μας είναι να δώσουμε δυναμικό παρόν σε παλαιές και νέες εκδηλώσεις

Η εκδήλωση στην μνήμη των πεσόντων Λειβαδιωτών, ο Κλήδονας, το 2ο Leivadi Trail, το πανηγύρι της Παναγιάς κ.ά είναι απαιτητικές και πολυδάπανες, θα φέρουν όμως, το φετινό καλοκαίρι, ζωντάνια ξανά στο χωριό μας, τονώνοντας και την τοπική οικονομία μας.

Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και αυτό των δωρεών, οι οποίες θυμίζουμε ότι υπολογίζονται 100% στα έξοδα μίας επιχείρησης. 

Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη με την μικρή μας συνδρομή, τη συμμετοχή μας στο εθελοντικό έργο, ώστε να αναθερμάνουμε την αναβίωση των πολιτιστικών δρώμενων και όχι μόνο. Το ξέρουμε ότι όλοι αγαπάτε τον τόπο, αλλά πρέπει να διαθέσουμε λίγο παραπάνω χρόνο και το μικρό μας περίσσευμα, όσο μπορεί ο καθένας για τον ιστορικό σύλλογό μας.

Για αυτό, λοιπόν, παρακαλούμε όλα τα παλιά μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και να εγγραφούν μέσα από τη σελίδα μας www.leivadi.com όσοι Λειβαδιώτες και φίλοι επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογό μας ως νέα μέλη.


Όσοι μπορούν να κάνουν και κάτι παραπάνω, να προβούν σε συνεννόηση με το σύλλογο για χρηματικές χορηγίες.

Επίσης, επειδή στις 10 Ιουλίου πρόκειται να διεξαχθεί το 2ο Leivadi Trail με τρεις (3) διαδρομές φέτος (22.6χλμ, 11.5χλμ και 4χλμ) μπορεί κάποιος αν θέλει να μπει χορηγός σε μία αθλητική εκδήλωση που θα πάρει μία έντονη διάσταση και που ήδη πολύ μεγάλες εταιρείες εκδήλωσαν την επιθυμία τους να μας στηρίξουν!

Καταλαβαίνουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά η φλόγα του Πολιτισμού με τα χορευτικά δρώμενα και παρεμφερείς εκδηλώσεις και οι πετυχημένες αθλητικές νεοσύστατες εκδηλώσεις, όπως το Leivadi Trail, απαιτούν τη βοήθεια όλων μας και είναι σίγουρο ότι το ανταποδοτικό όφελος για τον τόπο μας θα είναι μεγάλο.
Όλοι μαζί για το Λειβάδι μας, εμπράκτως...






*Ευχαριστούμε τη φίλη της σελίδα μας Γεωργία Γεωργιάδου για τις φωτογραφίες από το όμορφο Λιβάδι.