Επανεμφανίστηκε ο δημιουργός του ελληνικού super car «Chaos» - «Δουλεύουμε μέρα και νύχτα» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επανεμφανίστηκε ο δημιουργός του ελληνικού super car «Chaos» - «Δουλεύουμε μέρα και νύχτα»



Ο Σπύρος Πανόπουλος ενημέρωσε για την πρόοδο στην κατασκευή του ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων και των 12,5 εκατ. ευρώ.

Η έλλειψη ενημέρωσης τους τελευταίους μήνε σχετικά με την πορεία του project για το αυτοκίνητο «Chaos», έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χρήστες αναρωτιούνται σχετικά με το κατά πόσο υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στη διαδικασία παραγωγής του ελληνικού hypercar.






Το κοινό μάλιστα είχε διχαστεί το περασμένο Φθινόπωρο με την παρουσίαση ψηφιακά επεξεργασμένων φωτογραφιών του Chaos.

Ο Σπύρος Πανόπουλος μέσω ανάρτησης στο instagram απάντησε στα μηνύματα που – όπως ανέφερε – λαμβάνει από φίλους. Όπως είπε αυτή την περίοδο ο ίδιος και η ομάδα του δουλεύουν στο εσωτερικό και στα ηλεκτρικά του Chaos, σημειώνοντας «γρήγορη πρόοδο σε σχέση με την ποιότητά του. Δουλεύουμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε μέρα και νύχτα».


Ανέφερε ότι έχει επιλέξει να μην δημοσιεύσει νέες φωτογραφίες του hypercar, μέχρι την ημέρα της παρουσίασης του Chaos. Δεν γνωστοποίησε πότε θα γίνει, σχολίασε όμως ότι «σίγουρα το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την υπομονή και επιμονή μας/σας».
Chaos-Panopoulos-post-may-2022-2
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου στο instagram:
Καλημέρα. Σε όλους τους φίλους που στέλνουν μήνυμα για την πρόοδο του Chaos και δεν προλαβαίνω να απαντήσω προσωπικά. Το αυτοκίνητο δουλεύεται στο εσωτερικό και ηλεκτρικά. Και κάνει γρήγορη πρόοδο σε σχέση με την ποιότητά του. Δουλεύουμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε μέρα και νύχτα.

Αποφασίσαμε να μην βάλουμε φωτός online για αυτό και δεν βλέπετε στη σελίδα μας κάτι καινούργιο μέχρι να είναι έτοιμο, παρά μόνο την ημέρα της παρουσίασης, όπου θα υπάρχει live από την σελίδα μας όπως και από τηλεοπτικά κανάλια αντίστοιχα.

Το πότε θα παρουσιαστεί θα ενημερωθείτε επίσης από τα μέσα και από το προφίλ μου. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την υπομονή και επιμονή μας/σας.

 protothema.gr