Η Ford έβγαλε κούνια που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Ford έβγαλε κούνια που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητοΟι νέοι γονείς, θα πουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το να κάνουν το μωρό να κοιμηθεί.

Υπάρχουν τρόποι προκειμένου να τα καταφέρουν και ένας εξ αυτών, είναι να βάλουν το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και να κάνουν μια βόλτα.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι το οποίο μπορούν να κάνουν όλη μέρα. Χάρη στους σχεδιαστές της εταιρείας Ford, ενδεχομένως και να είναι πλέον πιθανό.

Το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ισπανία, κατασκεύασε μια κούνια μωρού με το όνομα «Max Motor Dreams». Η κούνια προσομοιώνει τη χαλαρωτική βόλτα με το αυτοκίνητο.

Έχει LED φώτα τα οποία μιμούνται εκείνα του δρόμου και διαθέτει ηχεία στο κάτω μέρος, τα οποία εκπέμπουν τους ήχους του κινητήρα ως ήχο περιβάλλοντος. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει έναν μηχανισμό κίνησης, ο οποίος κουνάει απαλά το στρώμα του μωρού.
Η κούνια συνοδεύεται από μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί τη διαδρομή του αυτοκινήτου, προκειμένου να αναπαράγει τις κινήσεις του. Αν γνωρίζετε ποια είναι η αγαπημένη διαδρομή του μωρού σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στη συσκευή και να την μιμείται η κούνια.

Προς το παρόν υπάρχει μια δοκιμαστική κούνια και κατά την Ford: «Μετά από πολλές έρευνες, η εταιρεία εξετάζει τη δημιουργία μιας παραγωγής πλήρους κλίμακας».
Δείτε με ποιον ακριβώς τρόπο λειτουργεί και επιδρά η κούνια, στο βίντεο που ακολουθεί:Δεν υπάρχουν σχόλια