Ένας… λιγότερος -προσεχώς- στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ένας… λιγότερος -προσεχώς- στη Θέρμη



Με έναν λιγότερο… αντίπαλο, από ότι φαίνεται θα αναμετρηθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αν και εφόσον αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο για μια ακόμη θητεία. 

Και αυτό, δεδομένου ότι ο ισχυρός αυτοδιοικητικός δεν έχε ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, ούτε για το αν θέλει να συνεχίσει να κρατά το τιμόνι του δήμου για την επόμενη πενταετία, ούτε για το αν θα ορίσει διάδοχο στην παράταξη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην προεκλογική κούρσα που αναμένεται να εκκινήσει σύντομα στο δήμο Θέρμης δεν θα συμμετάσχει ο Κώστας Μπίκος που είχε εκλέξει δυο έδρες το 2019. Ο ίδιος μάλιστα έχει αποχωρήσει από την παράταξη, η οποία φέρεται να είναι σε αποδρομή, καθώς είναι συνεχείς οι απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο. 

Αντίθετα, σε θέση μάχης ενόψει των εκλογών αναμένεται να βρεθούν οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων Άννα Τσιφτελίδου, η οποία υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Φάσσας, ο Φάνης Καρκατζούνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑ.ΣΥ) και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος με την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ».

Φανή Σοβιτσλή - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ