Ποδηλατοπορεία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ποδηλατοπορεία την Κυριακή στη ΘεσσαλονίκηΤο EIT Urban Mobility RIS Hub Greece σας προσκαλεί σε μια ανοιξιάτικη γιορτή για την κινητικότητα την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10:30, με ποδηλατοπορεία που θα εκκινεί από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και διαγωνισμό Ζωγραφικής στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το EIT Urban Mobility RIS Hub Greece έχει ως στόχο τη δημιουργία ισχυρών δεσμών ανάμεσα στο EIT Urban Mobility, μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), και τους δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις αστικής και βιώσιμης κινητικότητας. Το Bikeathon 2022 “Ride a bike & Go Green” που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30, συνιστά μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσετε και να μάθετε περισσότερα για το ΕΙΤ UM RIS Hub Greece αλλά και την σημασία της βιώσιμης αστικής κινητικότητας στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με ποδήλατο, πατίνια ή οποιοδήποτε άλλο πράσινο μέσο διαθέτετε. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11:00 από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν την οδό Τσιμισκή προς την οδό Σαλαμίνος και από εκεί θα κινηθούν επί της Λεωφόρου Νίκης για να καταλήξουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.