ΟΑΣΘ: Ακινητοποιήμενα αύριο τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΟΑΣΘ: Ακινητοποιήμενα αύριο τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη


Κανονικά το νυχτερινό δρομολόγιο ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στους δρόμους θα κυκλοφορούν 138 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1, που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.


«Δυστυχώς γίνεται μια απεργιακή κινητοποίηση αύριο, η οποία δεν έχει κανένα νόημα» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, εξηγώντας ότι έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο -όπως είπε- είναι γνωστό σε όλους στο Συνδικάτο. «Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ή αντιπαράθεση στα θέματα αυτά. Χρειάζονται όμως τον χρόνο τους» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Tο βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους συμπολίτες μας, ιδίως σε αυτή την περίοδο, που προσπαθούμε να επανέλθουμε μετά από τη διετή πανδημία.Newsbeast