Νέες εξιχνιάσεις αδικημάτων από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης - 5 κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και μια ηλεκτρονική απάτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέες εξιχνιάσεις αδικημάτων από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης - 5 κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και μια ηλεκτρονική απάτη



Στην εξιχνίαση διάφορων αδικημάτων προέβησαν για ακόμα μια φορά Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, ολοκληρώνοντας με επιτυχία πολύμηνες έρευνες τους.

Έτσι ανακοινώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές ότι εξιχνιάσθηκαν συνολικά πέντε κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και μια ηλεκτρονική απάτη σε βάρος επτά κατοίκων – επιχειρηματιών του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr:
(α) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονης ημεδαπής η οποία τον μήνα Νοέμβριο του 2021, αφαίρεσε πορτοφόλι και τραπεζική κάρτα ηλικιωμένου και στη συνέχεια προέβη σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από αυτή και στοιχηματισμό σε καταστήματα της ΟΠΑΠ Α.Ε.

(β) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού ο οποίος τον μήνα Φεβρουάριο του 2022 επιχείρησε να διαρρήξει χώρο εκδηλώσεων στην περιοχή του Αεροδρομίου.

(γ) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης ημεδαπής η οποία στα Βασιλικά τον Φεβρουάριο του 2022 με την μέθοδο του εναγκαλισμού κατάφερε να αφαιρέσει από κάτοικο της περιοχής μια χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό της.  

(δ) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού ο οποίος με άλλους συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται έκαναν τον μήνα Φεβρουάριο και Μάρτιο δυο διαρρήξεις οχημάτων στην περιοχή της επέκτασης Θέρμης.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων από τις παραπάνω κλοπές ανέρχεται σύμφωνα με τους παθόντες στο ποσό των 9.000 € περίπου, και τέλος :

(ε)  Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης αλλοδαπής κατοίκου εξωτερικού η οποία με άλλους συνεργούς της απέστειλε απατηλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με υποτιθέμενο αποστολέα Ελληνική Τράπεζα, μέσω του οποίου έπεισαν την παθούσα να καταχωρήσει προσωπικούς κωδικούς e-banking και αφού απέκτησαν τον έλεγχο του ηλεκτρονικού της «λογαριασμού» απέσπασαν, το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (4.400) €.