Ο πιο αγαπημένος προορισμός η Ελλάδα για τους Γάλλους – Θετικά τα μηνύματα για την τουριστική σεζόν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο πιο αγαπημένος προορισμός η Ελλάδα για τους Γάλλους – Θετικά τα μηνύματα για την τουριστική σεζόνΠάνω από τις φετινές προσδοκίες κινείται η φετινή τουριστική σεζον στην Ελλάδα, όπως τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από το βήμα της σημερινής ημερίδας με θέμα Choose Greece 2022. Όπως σημείωσε τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές είναι πολύ θετικά.


Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα που από την αγορά της Αμερικής, αφού όπως είπε η κα Ζαχαράκη οι προγραμματισμένες θέσεις για εφέτος ξεπερνούν τις 470.000 έως τον Οκτώβριο. Οι νέες αφίξεις θα προέρχονται από τη Βοστώνη την Ουάσιγκτον, την Ατλάντα κλπ.

Στο μεταξύ, στη Γαλλία η Ελλάδα είναι ο πρώτος επιθυμητέος προορισμός, η αγορά της Αγγλίας δίνει ήδη ενθαρρυντικά νέα, ενώ και φέτος από το Ισαρήλ την Κύπρο αλλά και από τις αγορές των Βαλκανίων οι ελεύσεις θα είναι σημαντικές.

Εστιάζοντας στην τουριστική κίνηση του Πάσχα, η κ. Ζαχαράκη επεσήμανε ότι οι Έλληνες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους εγχώριους προορισμούς με τις πληρότητες να ξεπερνούν το 70% φτάνοντας σε πολλές περιπτώσεις και το 90%.