Το κόλπο για να καλύψετε τα σπυράκια στο πρόσωπό σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το κόλπο για να καλύψετε τα σπυράκια στο πρόσωπό σας



Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που ακόμη και πέρα από την εφηβική και μετεφηβική ηλικία, ταλαιπωρούνται με διάφορα μικρά σπυράκια στο πρόσωπό τους.
Μικρές ατέλειες, δηλαδή, που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό για το πώς μπορούν να καλυφθούν αποτελεσματικά.
 
Η έξυπνη λύση έρχεται, ακόμη μία φορά, μέσα από το Τικ Τοκ, η οποία, πραγματικά, κάνει θραύση. Αυτό στην ουσία που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε με το κονσίλερ σας ένα αδιαφανές «έμπλαστρο» στο σημείο ακριβώς που βρίσκεται το σπυράκι σας. Μια τεχνική που θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε το κονσίλερ σας κάτω από το foundation, χωρίς η εφαρμογή του δεύτερου να το απομακρύνει ή σβήσει. 

Τα βήματα είναι πολύ απλά και εύκολα.

Πριν εφαρμόσετε το foundation σας χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο και εφαρμόστε το κονσίλερ -η επιλογή του σωστού χρώματος έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς ένας πιο σκούρος ή πιο ανοιχτός τόνος από εκείνον του δέρματός σας θα τονίσει περισσότερο την «ατέλειά» σας- στο σημείο όπου βρίσκεται το σπυράκι. Εφαρμόστε τόση ποσότητα ώστε να «εξαφανίζεται» εντελώς η ερυθρότητα του σημείου.

Αφήστε το κονσίλερ να στεγνώσει, δίνοντάς του περίπου 2- 3 λεπτά πριν την εφαρμογή του foundation. Η ιδέα πίσω από το κόλπο είναι να δοθεί στο προϊόν άφθονος χρόνος για να εδραιωθεί στο δέρμα σας πριν το αναμείξετε με άλλα καλλυντικά. Διαφορετικά το μόνο που θα κάνετε είναι να το απομακρύνετε από το σημείο που το εφαρμόσατε.

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από το foundation σας σε όλο το πρόσωπο, προσέχοντας να μην αναμειγνύεται πάρα πολύ στο σημείο που βρίσκεται το σπυράκι σας και διαταράσσει το «έμπλαστρο» από κονσίλερ που έχετε δημιουργήσει.

Το συγκεκριμένο κόλπο δουλεύει αποτελεσματικά και για να κρύψετε τα σημάδια που αφήνει πίσω της η ακμή ή τις σκουρόχρωμες κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί στην επιδερμίδα σας.