Έργα και ρυθμίσεις από τη Δευτέρα σε περιφερειακό και Μουδανιών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα και ρυθμίσεις από τη Δευτέρα σε περιφερειακό και ΜουδανιώνΈργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα σε 3 δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από σχετικές ανακοινώσεις της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, έργα θα γίνουν από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη στον περιφερειακό και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ενώ αύριο, Σάββατο, καθώς και από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Τετάρτη θα γίνουν έργα και στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Αναλυτικά, σε ανακοινώσεις της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:


• Περιφερειακός και Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα :

-Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων στα εξής σημεία :

👉 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00.

👉 στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από 10:00 το πρωί έως την δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν κατά το χρονικό διάστημα, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.


-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων

👉 στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 7:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των δυο οδών θα είναι σχετικά μικρός.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.• Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου και από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

👉 επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον οικισμό Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 37+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.

👉 δεξιά της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου (Χ.Θ.52+900), από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, είναι σχετικά μικρός.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια