Την πρώτη διά ζώσης βραδιά γεμάτη ποίηση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την πρώτη διά ζώσης βραδιά γεμάτη ποίηση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου




//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου
Στις 16 Απριλίου 2022 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου επανέρχεται με την πρώτη διά ζώσης εκδήλωση πολιτισμού μετά από την επιβολή μέτρων για την ανάσχεση του κορωνοϊού. Η χαρά μας μεγάλη, όπως και ο ενθουσιασμός του κόσμου.

Με την ευτυχή συγκυρία της πανσελήνου γιορτάσαμε την ποίηση σε μια βραδιά που είχε απ' όλα: Ενδιαφέρουσες απαγγελίες, όμορφες μουσικές. μοίρασμα και διάφορα happenings. Eυχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στέλιο Αποστόλου όχι μόνο για την στήριξη που προσφέρει σε όλες μας τις εκδηλώσεις, αλλά και για την συμπαράστασή του, το ενδιαφέρον του και την παρουσία του στη βραδιά.

Ευχαριστούμε επίσης την διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Μίκρας κ. Μαίρη Τζιομάλλου, που φιλοξένησε φέτος την εκδήλωση, καθώς και τους εθελοντές του πολιτιστικού για την πολύτιμη βοήθειά τους.









Τέλος, ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς μουσικούς Αλέξανδρο Ζαχαριάδη (φωνή-κιθάρα) , Μάκη Γιαννέλο (καχόν), Θεοδόση Θεοδοσιάδη (μπάσο) , Παναγιώτη Καραγεωργάκη (κιθάρα) και Όλγα Παπαβασιλείου (ακορντεόν) που μας ταξίδεψαν με τις μουσικές τους.

Και σε άλλα με υγεία.