Ξεπούλησε το Bazaar του 1ου Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεπούλησε το Bazaar του 1ου Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο δήμο Θέρμης



Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το καθιερωμένο πασχαλινό Bazaar το οποίο διοργάνωσε το 1ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης το οποίο λειτουργεί στο δήμο Θέρμης. 

Στο Bazaar το οποίο διοργανώθηκε την προηγούμενη Τρίτη διατέθηκαν δημιουργίες τις οποίες έκαναν τα ίδια τα παιδιά, σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, αλλά και με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 

Συγκεκριμένα διατέθηκαν αρωματικά σαπουνάκια, λαμπάδες, μαρμελάδες, λικέρ, φυτά από τα δύο εργαστήρια κηπουρικής του σχολείου, δημιουργίες από το εργαστήριο καλλιτεχνικών, ελιές τις οποίες συσκεύασαν τα παιδιά κ.ο.κ. Την επόμενη μέρα, τα παιδιά μαζί με καθηγητές τους, επισκέφθηκαν και διέθεσαν τα δώρα τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης. 

Επισκέφθηκαν επίσης τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες του Πάσχα. Τα έσοδα από το Bazaar διατίθενται για την κάλυψη αναγκών του σχολείου, κυρίως για την προμήθεια υλικών τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για τα εργαστήρια.

Στο 1ο ΕΕΕΕΚ φοιτούν 24 παιδιά και το σχολείο είναι στελεχωμένο από καθηγητές (φιλόλογο, μαθηματικό κ.λπ.), ψυχολόγο, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, φυσικοθεραπευτή, καθηγητές για τα εργαστήρια κηπουρικής, καλλιτεχνικών και πληροφορικής, βοηθητικό προσωπικό κ.ά.