Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο ευκολόπιστα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο ευκολόπισταΚάθε ζώδιο είναι ευλογημένο με ένα ξεχωριστό δώρο από τους πλανήτες. Σίγουρα, κανένας δεν είναι τέλειος αλλά η αλήθεια είναι ότι το σύμπαν δεν κάνει λάθη.
Ακόμα κι αν κάποια ζώδια τα έχει κάνει τα πιο ευκολόπιστα του ζωδιακού κύκλου. Μήπως είσαι ένα από αυτά;


Κριός

Μπορεί να έχεις πάθει ένα μικρό σοκ που είσαι στη λίστα, αλλά παραδέξου το, από τη στιγμή που το μυαλό σου μπει σε μια τροχιά για κάτι, το έντονο πάθος σου και η παρόρμηση παίρνουν τον έλεγχο. 
Η σκέψη δεν είναι απαραίτητη. Η αλήθεια είναι ότι πάντα πας με 100 χιλιόμετρα και δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ειδικά όταν αφορά κάτι που επιθυμείς ή δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Θέλεις αυτό που θέλεις και το θέλεις τώρα. Είναι πολύ αυτό που ζητάς;


Λέων

Ο Λέων αφελής; 100%. Ειδικά αν κάτι του σερβίρεται με ένα κοπλιμέντο. Δεν θέλουμε να στο χαλάσουμε αλλά είσαι και το παιδί του ζωδιακού, άλλωστε. Παρόμοια με το αδερφικό σου ζώδιο, τον Κριό, είσαι τρομερά παθιασμένη και ενθουσιώδης για τα πράγματα που αγαπάς. 
Το ζώδιό σου κυβερνά η καρδιά και θα φτάσεις μέχρι το τέλος του κόσμου για την ευτυχία σου. Αποζητάς την αγάπη, τα χάδια και τη λατρεία για αυτό το να πιστέψεις ένα αθώο λευκό ψέμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.


Τοξότης

Έχεις τη φήμη ότι τα ξέρεις όλα αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι για σένα είναι ότι η υπερβολική αισιοδοξία σου έχει να κάνει με την άρνηση των ορίων. 
Κυβερνήτης σου είναι ο τυχερός Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, της αισιοδοξίας και της εξέλιξης, ενισχύει την πληθωρική σου προσωπικότητα και δεν τελειώνει ποτέ η λίστα με αυτά που θέλεις να κάνεις. 
Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες στα μάτια σου και ενώ αυτό είναι αλήθεια, δεν μπορείς να πιστεύεις όλα όσα ακούς. Αν δεν ξέρεις το ήξερες, τώρα ξέρεις.


Ιχθύς

Πρόσεξες ότι είσαι το μόνο ζώδιο του νερού στη λίστα; Δεν υπονοούμε ότι είσαι όσο δεκτική ή διαισθητική είναι τα αδερφικά σου ζώδια, Καρκίνος και Σκορπιός. 
Αντίθετα, είσαι φοβερά διαισθητική και ευαίσθητη με το περιβάλλον σου. Ωστόσο, η ενσυναίσθησή σου, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία για παγκόσμια ενότητα μπορούν εύκολα να μπουν στο δρόμο της λογικής σου αντίληψης. 

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σου, δεν γνωρίζει όρια. Το να κατευνάζεις τη φασαρία και πόσο μάλλον το να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, δεν είναι πάντα εύκολο. Αν και, στην πραγματικότητα, αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστή.