Ποιανού είναι τα πόδια; Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο από το 2016 - Η (τελικά απλή) λύση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ποιανού είναι τα πόδια; Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο από το 2016 - Η (τελικά απλή) λύση



Μια παλιά αλλά πολύ καλή οπτική ψευδαίσθηση κάνει το γύρο του διαδικτύου ξανά και προκαλεί τον εγκέφαλό μας.

Η viral φωτογραφία δύο αγκαλιασμένων ανθρώπων σε μια παραλία, έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να αναρωτιούνται: «Ποιανού είναι τα πόδια;».

Η εικόνα με τίτλο «This hurts my brain» είχε περισσότερα από δύο εκατομμύρια προβολές από τότε που αναρτήθηκε στο Reddit το 2016. Και ο κόσμος εξακολουθεί να αναρωτιέται τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση.

Ποιανού είναι τα πόδια;




Κάποιοι είπαν ότι η γυναίκα φαίνεται να σηκώνει τον άνδρα από το έδαφος – αλλά τα πόδια της είναι μπροστά από τον σύντροφό της ενώ ο κορμός της είναι πίσω. «Χρειάζομαι έναν ενήλικα να με βοηθήσει εδώ» έγραψε ένας χρήστης του Reddit με έναν άλλο να προσθέτει: «Δεν μου αρέσει αυτό… Με μπερδεύει πάρα πολύ».

Προσοχή, ακολουθεί η απάντηση


Η απάντηση όμως δεν είναι τόσο δύσκολη εάν κάτσει κάποιος και μελετήσει προσεκτικά την εικόνα. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το δίχρωμο σορτς του άνδρα. Όπως αποκάλυψε ένας χρήστης του Reddit: «Το σορτς του είναι δίχρωμο. Λευκό στη μέση, μαύρο έξω» με έναν άλλον να αναφέρει: «Εντάξει αυτό είναι λογικό. Ο τύπος φοράει σορτς που είναι ασπρόμαυρο. Το κορίτσι φορά ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο δίνει την ψευδαίσθηση πως το μαύρο μέρος του σορτς πηγαίνει πιο ψηλά από το λευκό, αλλά το φόρεμά της το κάνει να φαίνεται έτσι».

Αν πάντως σας αρέσουν οι οπτικές ψευδαισθήσεις, φαίνεται πως η τάση αυτή έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τελευταία. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ή στα social media, μπορείτε να βρείτε τέτοιες σπαζοκεφαλιές που μπορεί να σας αποκαλύψουν περισσότερα για το χαρακτήρα σας ή να σας τρελάνουν τελείως ψάχνοντας τη λύση!

filoitexnisfilosofias.com