Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου η 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων από το Α ως το Ω - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου η 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων από το Α ως το ΩΤο Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» που τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ, προχωρά στην υλοποίηση της 7ης Συνάντησης .

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης της 7η Συνάντησης το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», που γίνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». 


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.


7η Συνάντηση -Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 Αναλυτικό Πρόγραμμα:

Εισηγήσεις: Συνήθη ερωτήματα εφηβικής γυναικολογίας, Γεώργιος Κρεατσάς Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ & Συνήθη ερωτήματα εφηβικής ανδρολογίας
Χαράλαμπος Ασβέστης Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος.

Συντονισμός :
Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής,

Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων «φιλικών» για εφήβους/νέους Π.Ο.Υ. ΕΚΠΑ &
Προγραμμάτων Κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ)
Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας».

Οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την υποβάλλουν στο info@eddyppy.gr.