Η "Bianca" άφησε πίσω της όμορφες εικόνες στο Λιβάδι - Φωτογραφίες και η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η "Bianca" άφησε πίσω της όμορφες εικόνες στο Λιβάδι - Φωτογραφίες και η ανακοίνωση της Κοινότητας



Στα “λευκά” ντύθηκε το ορεινό Λιβάδι του δήμου Θέρμης.
Παρά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η "Bianca" στην Περιστερά, στο Λιβάδι άφησε μόνο όμορφες εικόνες, όπως αυτές της κας Στέλλας Δαβίτη που δημοσίευσε η Κοινότητα Λιβαδίου:

//Ανακοίνωση:
«Ο Φλεβάρης και αν χιονίσει καλοκαίρι θα μυρίσει».
Δεν έχουμε παράπονο φέτος. Ο χιονιάς ή όπως αλλιώς θέλουν να τον ονομάζουν κάθε φορά οι σύγχρονοι μετεωρολόγοι, μας επισκέφτηκε με το παραπάνω τον χειμώνα. Ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά, αν και η θυμοσοφία του λαού μας λέγει για τον Μάρτη που ήρθε: «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης!»
Παρόλες τις αλλεπάλληλες χιονοπτώσεις, οι δρόμοι του Λειβαδίου εντός του οικισμού και η επαρχιακή οδός Περιστεράς - Λειβαδίου – Γαλάτιστας – Πετροκεράσων παρέμεναν ανοιχτοί πάντα και η κυκλοφορία ανθρώπων και οχημάτων ήταν συνεχής, χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση των μηχανοκίνητων συνεργείων του Δήμου Θέρμης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι δυο αυτοί πολιτικοί θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προετοιμάστηκαν έγκαιρα διαθέτοντας κατάλληλο προσωπικό, μηχανήματα και άλλα μέσα. Ήταν σε επιφυλακή κάθε φορά και φρόντιζαν από βαθιά χαράματα μέχρι και αργά το βράδυ για την απομάκρυνση του χιονιού από τα οδοστρώματα ή ρίχνοντας ανάλογες ποσότητες αλατιού, ώστε η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων να είναι ασφαλής κάθε φορά που έπεφταν μεγάλες ποσότητες χιονιού.
Η Κοινότητα Λειβαδίου συγχαίρει και ευχαριστεί τους υπεύθυνους συντονισμού των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας , ιδιαίτερα την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και την Αντιδημαρχία Εφαρμογών για τη συνεχή μέριμνα και υποστήριξη των κατοίκων της Κοινότητας.
Οι εξαιρετικές φωτογραφίες είναι της κας Στέλλας Δαβίτη!