Avalon Airport Hotel: To ξενοδοχείο που με μια κίνηση έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο πίσω από μια σοβαρή επιχείρηση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Avalon Airport Hotel: To ξενοδοχείο που με μια κίνηση έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο πίσω από μια σοβαρή επιχείρηση

 

Έστειλαν από πετσέτες και σεντόνια, μέχρι μαξιλάρια, πατάκια μπάνιου και μπουρνούζια σε μία κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης και ανθρωπιάς προς τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Λίγες ημέρες μετά τη σημαντική κίνηση των κατοίκων του Μονοπήγαδου να φιλοξενήσουν ουκρανικές οικογένειες, η  Διεύθυνση του Avalon Airport Hotel Thessaloniki θέλησε να εκφράσει την εκτίμηση της και τον θαυμασμό της σαυτή τη πράξη υψηλού συμβολισμού και ουσιαστικής αλληλεγγύης. 
Επιπρόσθετα από τη συμπαράσταση του Δήμου Θέρμης προσέφεραν απλόχερα όλα τα αναγκαία για την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση αυτών των προσφυγικών οικογενειών.

Θέλοντας να συνδράμει σε αυτό το ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αλλά και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους, το Avalon Airport Hotel Thessaloniki προσέφερε κλινοσκεπάσματα, λευκά είδη και πλήθος άλλων προϊόντων δείχνοντας με την σειρά του την απόλυτη υποστήριξη σε αυτήν την ενέργεια των κατοίκων του Μονοπήγαδου.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της ξενοδοχειακής μονάδας στη THERMISnews.gr,
Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε εδώ δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν την άμεση ανάγκη σε κάθε λεπτό δίνοντας απλόχερα την βοήθεια που χρειάζονται για να κτίσουν ένα καλύτερο μέλλον και να αισθανθούν την ανθρώπινη ζεστασιά μακριά από την φρίκη του πολέμου.

Ελπίζουμε η πράξη αυτού του ξενοδοχείου να αποτελέσει παράδειγμα για μελλοντικές εθελοντικές προσφορές σε συλλόγους και άτομα που έχουν ανάγκη από άλλες επιχειρήσεις.


Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο:

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2004, έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και διακοπών σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αρκετά κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της περιοχής μας, αλλά και την περιοχή της Χαλκιδικής, χαρακτηρίζεται και ως ένα city-resort ξενοδοχείο.

Αποτελείται από 49 δωμάτια σε τρεις ορόφους, εκ των οποίων τα 44 είναι δίκλινα και τα 5 Superior δίκλινα δωμάτια. Διαθέτει εστιατόριο - μπαρ, συνεδριακή αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη για επαγγελματίες και εξωτερική πισίνα (λειτουργεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο). Απευθύνεται σε διάφορα είδη τουρισμού όπως αυτό του επιχειρηματικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού, θρησκευτικού και πολλών άλλων .. Οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση καθιστούν ένα ιδανικό προορισμό για τον επισκέπτη της Θεσσαλονίκης.