Eurovision 2022: Στη Σύμη τα γυρίσματα για το video clip του ελληνικού τραγουδιού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Eurovision 2022: Στη Σύμη τα γυρίσματα για το video clip του ελληνικού τραγουδιού


Η τραγουδίστρια, Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, βρίσκεται στη Σύμη, όπου και πραγματοποιεί τα γυρίσματα για το video clip για το τραγούδι της.



Στη μικρή αρχόντισσα του Αιγαίου, την ειδυλλιακή Σύμη, άρχισαν τα γυρίσματα για το επίσημο video clip της ελληνικής συμμετοχής για τη φετινή Eurovision 2022.

Στο νησί βρίσκεται η 24χρονη τραγουδίστρια Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, μαζί με την ελληνική αποστολή.


Δείτε το βίντεο:.


Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται, καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε τη μουσική, ούτε και τους στίχους, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια αξιόλογη δουλειά.


Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι από τις χώρες που έχουν δηλώσει τους εκπροσώπους τους, έχουν ήδη ξεκινήσει να παίζονται τα γνωστά "στοιχήματα", τα οποία και έχουν κατατάξει την Ελλάδα μέσα στην πρώτη πεντάδα, μόνο και μόνο από την εμφάνισή της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στις αρχές Μαρτίου, ενώ ο διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.


Newsbomb.gr.