Με ενός λεπτού σιγή ξεκίνησε το συναρπαστικό παιχνίδι ΓΑΣ Βασιλικών και ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού. Δείτε το βίντεο του αγώνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με ενός λεπτού σιγή ξεκίνησε το συναρπαστικό παιχνίδι ΓΑΣ Βασιλικών και ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού. Δείτε το βίντεο του αγώνα

 

Ενας συναρπαστικός αγώνας γεμάτος δυναμική και πάθος διεξήχθη εχθές στο κλειστό γήπεδο Βασιλικών. ΓΑΣ Βασιλικών και ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε όπως έπρεπε: Τηρώντας σιγή για τον άδικο χαμό του δολοφονημένου Αλκη.  Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη του τη διάρκεια, αλλά η έκπληξη ήρθε στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τις σωστές κινήσεις να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.



Ανακοίνωση ΓΑΣ Βασιλικών:
Συγχαρητήρια στους αθλητές των δυο ομάδων του Δήμου μας -ΓΑΣ και ΚΑΣ οι οποίοι μας χάρισαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μοναδικές φάσεις, στις οποίες πρωτοστατουσε , καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα η φιλοξενούμενη αήττητη ομάδα της Ν. Ραιδεστού.

Ομως αξίζει να επιβραβεύσουμε την ομάδα Μας, ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ή όποια βρήκε τον τρόπο στο τελευταίο 5' και με τους κατάλληλους ελιγμούς να προηγηθεί στο σκορ διατηρώντας το προβάδισμα των 5 πόντων μέχρι τη λήξη του αγώνα. 

ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ,
ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ

Το βίντεο του αγώνα: https://youtu.be/LWs3HROZ_nY