Εκσυγχρονίστηκε το ΑΤΜ στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού - Η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκσυγχρονίστηκε το ΑΤΜ στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού - Η ανακοίνωση της Κοινότητας


//Ανακοίνωση της Κοινότητας Νέας Ραιδεστού

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο έχουν μέσω του νέου, σύγχρονου ΑΤΜ οι κάτοικοι της Κοινότητας Νέας Ραιδεστού.

Στο πλαίσιο της αντικατάστασης των παλαιών τεχνολογίας ΑΤΜ που προχωρούν όλες οι Τράπεζες το τελευταίο χρονικό διάστημα σήμερα Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της παλαιάς τεχνολογίας στο ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από την Κοινότητα, με νέα, η οποία δίνει στο εξής τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής και την ευχέρεια πραγματοποίησης πληθώρας συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα η εξυπηρέτηση γίνεται : 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοικοι της περιοχής, μπορούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, να πραγματοποιούν συναλλαγές online, αντί να περιμένουν στις ουρές των γκισέ ή να χρησιμοποιήσουν το e-banking.
Η δυνατότητα Online συναλλαγών παρέχεται από το συγκεκριμένο ΑΤΜ που επιτρέπει πλέον καταθέσεις μετρητών σε πραγματικό χρόνο, χωρίς την εισαγωγή τους σε φάκελο. Στην προκειμένη περίπτωση το ΑΤΜ καταμετρά επί τόπου τα χρήματα που εισάγει ο καταθέτης στην ειδική σχισμή, χωρίς να χρησιμοποιήσει τον «παραδοσιακό» φάκελο.

Ειδικότερα οι κάτοικοι της Νέας Ραιδεστού μπορούν από σήμερα:
– Να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό τους
– Να εμβάσουν χρήματα σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα
– Να πληρώσουν μία σειρά από λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών προς την εφορία
.


Κοινότητα Νέας Ραιδεστού