Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης: "Συνεχίζουμε δυναμικά με αγάπη και αλληλεγγύη..." - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης: "Συνεχίζουμε δυναμικά με αγάπη και αλληλεγγύη..."

 


//Aνακοίνωση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης

Αγαπημένοι μας φίλοι, λόγω του κορονοϊού και των συνεπειών του, η καθημερινότητα όλων μας έχει ανατραπεί.
Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, όμως, που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές δεν σταμάτησαν ποτέ να βοηθάνε τον συνάνθρωπο που έχει πληγεί οικονομικά και κοινωνικά.

Έτσι τους τελευταίους μήνες, με πολύ αγάπη ετοιμάσαμε και προσφέραμε φάρμακα, παραϊατρικά είδη, ρούχα, παπούτσια, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπική υγιεινής, τρόφιμα, βρεφικά-παιδικά είδη, σχολικά, βιβλία, παιχνίδια, κουβέρτες-παπλώματα, λευκά είδη, κουζινικά και ότι άλλο υλικό αγαθό μας ζητήθηκε σε δομές φιλοξενίας ανηλίκων, σε δίκτυα και υπηρεσίες απεξάρτησης και επανένταξης ατόμων εξαρτημένων από ουσίες, σε ξενώνες, ιδρύματα & κέντρα προστασίας ευπαθών ατόμων, σε δομές φιλοξενίας ανθρώπων με ψυχικά νοσήματα, σε άπορους ασθενείς νοσοκομείων, σε φορείς που στηρίζουν τους άστεγους της πόλης μας, σε ιδρύματα που φιλοξενούν βρέφη που έχουν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους, σε συλλόγους και σωματεία που υποστηρίζουν άπορους, άνεργους και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας, σε δομές φιλοξενίας οικογενειών προσφύγων, σε φυλακές-ιδρύματα κράτησης κ.α.

Επίσης, στηρίζουμε, όσο περισσότερο, μπορούμε πολλές οικογένειες συμπολιτών μας με είδη ένδυσης-υπόδησης, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που εξαιτίας των συνεχόμενων κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες που στηρίζουν, με την σειρά τους, το Κοινωνικό Ιατρείο και τους εθελοντές του. Αν δεν υπήρχαν αυτοί που προσφέρουν σε εμάς, δεν θα υπήρχαμε και εμείς να προσφέρουμε σε κάποιους άλλους!