Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Οι ερευνητές ανακάλυψαν «σοκαριστικά» στοιχεία που «ενοχοποιούν» τον Γερμανό παιδόφιλο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Οι ερευνητές ανακάλυψαν «σοκαριστικά» στοιχεία που «ενοχοποιούν» τον Γερμανό παιδόφιλο


Σύμφωνα με έρευνα που θα προβληθεί σε ντοκιμαντέρ από τη γερμανική τηλεόραση ο Μπρίκνερ βρισκόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όταν η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε - Ο γενικός εισαγγελέας εμφανίζεται «100% πεπεισμένος» ότι ο Μπρίκνερ έχει δολοφονήσει τη μικρή Μαντλίν


Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από το καλοκαίρι του 2007, όταν η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε από το πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz όπου παραθέριζε μαζί με τους γονείς της. Το τελευταίο επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση είναι ότι οι Γερμανοί ερευνητές έχουν εντοπίσει «σοκαριστικά» στοιχεία που «ενοχοποιούν» τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ.


Συγκεκριμένα οι εισαγγελικοί λειτουργοί ισχυρίζονται ότι έχουν αποδείξεις με βάση τις οποίες η Μαντλίν είναι νεκρή ενώ κατονόμασαν ως μοναδικό ύποπτο τον καταδικασθέντα παιδόφιλο Μπρίκνερ. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι ο παιδόφιλος θεωρείται ύποπτος οι αρχές δεν του έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα.


Ωστόσο οι ερευνητές του καναλιού Sat 1. ισχυρίζονται ότι έχουν βρει νέα στοιχεία που συνδέουν τον Μπρίκνερ με την υπόθεση. Και όλα αυτή την ώρα που ο Γερμανός παιδόφιλος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Μάλιστα περισσότερες πληροφορίες γύρω από την έρευνά τους θα ανακοινωθούν σε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα πότε θα προβληθεί.


Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός η δημοσιογράφος Τζούτα Ρέιμπ και μία ομάδα συναδέλφων της συγκέντρωσαν νέες πληροφορίες για τον παιδόφιλο. Με βάση αυτές τις πληροφορίες ο Μπρίκνερ βρισκόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όταν η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε. Ακόμη το Sat 1. πρόσθεσε πως έχουν συγκεντρωθεί «πολλές νέες ενδείξεις» που επιβεβαιώνουν τις υποψίες των γερμανικών αρχών.


Η αρχισυντάκτρια Τζούλιαν Έμπλινγκ δήλωσε πως «η θλιβερή ιστορία της Μαντλίν ΜακΚαν είναι μια ιστορία που έχει πολλές γερμανικές πτυχές, Η υπόθεση εκδικάζεται στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ, καθώς ο Γερμανός Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ο κύριος ύποπτος. Στο περιβάλλον του υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να περιγράψουν μεμονωμένες λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα».

«Η Τζούτα Ρέιμπ έχει ερευνήσει συγκλονιστικό υλικό στη Γερμανία, την Πορτογαλία και την Αγγλία τους τελευταίους μήνες, το οποίο ενοχοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Κρίστιαν Μπρίκνερ», πρόσθεσε ακόμη. Το τηλεοπτικό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από τη γερμανική τηλεόραση χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημέρα προβολής του.

Η Mirror επικοινώνησε με τον γενικό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις. Πάντως τον Δεκέμβριο του 2021 το γραφείο του επιβεβαίωσε ότι σύντομα ελπίζουν να κατηγορήσουν τον Μπρίκνερ για τον βιασμό μίας γυναίκας στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα ο Μπρίκνερ είναι ύποπτος για τον βιασμό μίας Ιρλανδής σερβιτόρας στο Αλγκάρβε. Το συμβάν σημειώθηκε τρία χρόνια πριν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Η γυναίκα ονομάζεται Χαζέλ Μπεχάν ενώ η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια όταν εμφανίστηκε ενώπιον των αρχών και κατήγγειλε τον Μπρίκνερ. Σημειώνεται πως ο 45χρονος παιδόφιλος εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μίας γυναίκας που είχε σημειωθεί το 2005 στην Πράια ντα Λουζ.


Ο γενικός εισαγγελέας εμφανίζεται «100% πεπεισμένος» ότι ο Μπρίκνερ έχει δολοφονήσει τη μικρή Μαντλίν. Μάλιστα ο παιδόφιλος ζούσε σε ένα τροχόσπιτο κοντά στην περιοχή της εξαφάνισης.

Protothema.gr

 Protothema.gr