Βασιλικά: Για “άνανδρη επίθεση σε παίκτες και γονείς” κάνει λόγο ανακοίνωση του Συλλόγου Ποσειδώνα Καλαμαριάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Για “άνανδρη επίθεση σε παίκτες και γονείς” κάνει λόγο ανακοίνωση του Συλλόγου Ποσειδώνα Καλαμαριάς



Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλεται ότι δέχθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Καλαμαριάς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αετό Βασιλικών, στο γήπεδο των Βασιλικών.

Κατά την έξοδο τους από το γήπεδο τρεις ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα και ένας γονέας αναφέρουν ότι δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους νεαρής ηλικίας, για άγνωστο λόγο και χωρίς μέχρι στιγμής να φαίνεται πως είχαν σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα νωρίτερα στο γήπεδο των Βασιλικών. 

Δεν αποκλείεται δε, οι άνθρωποι του Ποσειδώνα να αναζητήσουν  τις ευθύνες μετά από σχετική καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.


Ποσειδώνας Καλαμαριάς “΄Άνανδρη επίθεση σε παίκτες και γονείς τους στα Βασιλικά”

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα Αετός Βασιλικών – Ποσειδώνας Καλαμαριάς, έβγαλε η διοίκηση του Ποσειδώνα, χαρακτηρίζοντας άνανδρη την επίθεση που δέχθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του και οι γονείς τους.

//Η επίσημη ανακοίνωση του Ποσειδώνα Καλαμαριάς
Ποσειδώνας Καλαμαριάς
 “Άνανδρη επίθεση σε παίκτες και γονείς τους στα Βασιλικά”
Μάρτυρες θλιβερών γεγονότων γίναμε εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου χθες στον αγώνα του Ποσειδώνα στα Βασιλικά κόντρα στον Αετό. Δυστυχώς είχαμε πιστέψει ότι ανάλογα επεισόδια είχαν εκλείψει από το χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά διαψευστήκαμε με τον χειρότερο τρόπο.

 Μετά το τέλος της συνάντησης, η οποία στιγματίστηκε από το πέναλτι μαρς που δεν δόθηκε στο 90’ υπέρ της ομάδας μας (οι αρμόδιοι μπορούν να δουν τη φάση για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε), στερώντας μας από μια πολύτιμη νίκη, ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, και γονείς κατά την αποχώρηση τους, δέχθηκαν απρόκλητη άνανδρη επίθεση σε… ενέδρα που έστησαν στην έξοδο του γηπέδου των Βασιλικών, χτυπώντας και τραυματίζοντας τους με γροθιές και κλωτσιές! 

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς θα κινήσει τις διαδικασίες για να ενημερωθεί άμεσα το τμήμα Αθλητικής Βίας, αλλά και η Αστυνομική διεύθυνσης Θέρμης, όπου θα δοθεί όλο το υλικό που υπάρχει από την θλιβερή αυτή επίθεση. Παράλληλα, περιμένουμε από τα αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου να παρέμβουν άμεσα.

Για την ιστορία ο Αετός Βασιλικών και ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.