Κάλεσμα στο ψήφισμα για το Λατομείο μαρμάρων κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κάλεσμα στο ψήφισμα για το Λατομείο μαρμάρων κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδίου




      //Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συγχωριανοί και συντοπίτες,

Θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι το θέμα της εκδίκασης για την επαναλειτουργία του λατομείου μαρμάρων στο χωριό μας, το οποίο θα ελάμβανε χώρα στις 26/01 στο Συμβούλιο της Επικρατείας πήρε παράταση για τα μέσα Απριλίου 2022.

Αυτό μας δίνει το χρόνο να προετοιμαστούμε και να κινητοποιήσουμε ακόμη πιο πολλούς ανθρώπους, ώστε να υπάρχει αίσια έκβαση στο τέλος - ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Για αυτό το λόγο μη λησμονείτε ότι στη σελίδα του συλλόγου μπορείτε να ενισχύετε την προσπάθειά μας με τη δήλωση μη λειτουργίας. Είναι σημαντικό όπλο στα χέρια του νομικού εκπροσώπου μας και σίγουρα προσμετρήσιμο από τους δικαστές το γεγονός ότι εμπράκτως και με στοιχεία η κοινωνία και το χωριό μας αντιτίθεται.

Ήδη διοχετεύτηκαν πάνω από 400 υπογραφές με ονοματεπώνυμο και αποτελούν ένα επιπλέον στοιχείο στη φαρέτρα του δικηγόρου μας κ. Κατζικά.

Παρακαλούμε πολύ όσοι δεν έχετε εκφράσει με όνομα και επώνυμο την αντίθεσή σας στο ψήφισμα όπου υπάρχει στη σελίδα του συλλόγου να το κάνετε, για να δυναμώσει πιο πολύ η παρουσία των στοιχείων μας.


Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!





* Φωτο αρχείου