Πορεία διαμαρτυρίας με λεωφορεία από τη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πορεία διαμαρτυρίας με λεωφορεία από τη Θέρμη στη ΘεσσαλονίκηΠορεία με δεκάδες τουριστικά λεωφορεία στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξε η Ένωση Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων,θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Στη Θεσσαλονίκη, με αφετηρία την αερογέφυρα Θέρμης, από όπου θα συγκεντρωθούν τα λεωφορεία, θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με προορισμό το ΥΜΑΘ.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Επιχειρηματιών Τουρισμού Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων καλεί τα μέλη της σε πορεία διαμαρτυρίας με τα τουριστικά λεωφορεία, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης, αναφέροντας:

Τα Τουριστικά Γραφεία και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών, δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα από την εξάπλωση του Κορονοϊού και την λήψη μέτρων από την πολιτεία, που φέρνει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους, και θέτει σε δοκιμασία ακόμη και την λειτουργία αυτών.Η ζημιά για τα γραφεία και τις Τ.Ε.Ο.Μ., ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, σε όλη την χώρα, είναι τεράστια, καθώς η μείωση του τζίρου είναι πολύ μεγάλη, που πλέον μιλάμε για θέμα επιβίωσης.

Δυστυχώς η ως σήμερα αντιμετώπιση του κλάδου μας από την κυβέρνηση δεν είναι συμβατή με την ζημία των επιχειρήσεών μας και η γενική συνέλευση των Σωματείων της Ενώσεως μας, από την Κρήτη ως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα ως την Ήπειρο αποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Κινητοποίησης.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της Πανελλαδικής Κινητοποίησης υπό την αιγίδα της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00π.μ. πορεία διαμαρτυρίας με τα λεωφορεία μας, στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.Seleo news

Δεν υπάρχουν σχόλια