Πώς θα κάνετε οικονομία τις κρύες μέρες του χειμώνα και θα χάσετε βάρος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς θα κάνετε οικονομία τις κρύες μέρες του χειμώνα και θα χάσετε βάροςΜια εναλλακτική λύση για να κάνετε οικονομία και να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας.

Έρευνες λένε πως αν μειώσετε τον θερμοστάτη του καλοριφέρ, μειώνεται την κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται το καφέ λίπος στο σώμα και αυξάνονται οι καύσεις.

Το καφέ λίπος καίει θερμίδες αντί να τις αποθηκεύει. Για να ενεργοποιηθεί μπορείτε να κάνετε κρύα ντους, να τρώτε πικάντικα φαγητά ή και να κατεβάσετε απλά τον θερμοστάτη του καλοριφέρ.

Το καφέ λίπος υπάρχει σε αφθονία στα βρέφη για να τα βοηθά να διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός τους σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι εξαφανίζεται καθώς μεγαλώνουν. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι διατηρείται στους ενηλίκους – σε μικρές ποσότητες και όχι σε όλους.

Αυτό το οποίο κάνει το καφέ λίπος ενδιαφέρον είναι η ικανότητά του να καίει άμεσα την τροφή προκειμένου να παραγάγει θερμότητα, παρά το γεγονός ότι συνήθως η ενέργεια που ο οργανισμός λαμβάνει από την τροφή πρώτα αποθηκεύεται και στη συνέχεια απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, όπως η άσκηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια