Εγκάρδιες ευχές από την Κοινότητα Βασιλικών για ευτυχισμένες εορτές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εγκάρδιες ευχές από την Κοινότητα Βασιλικών για ευτυχισμένες εορτές



 //Ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών

Θα ήθελα να στείλω τις εγκάρδιες ευχές μου για Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες και όλους τους συμπολίτες της Κοινότητας Βασιλικών και Λακκιας αλλά και στους συνδημότες μου του Δήμου Θέρμης.
Το Άγιο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου ας σημάνει ένα μήνυμα αναγέννησης, ανανέωσης προκοπής και ελπίδας στο τόπο μας.

Τους χαιρετισμούς μου και τις ευχές μου σε όλους τους απανταχού Βασιλικιωτες και μάλιστα σε όσους τυγχάνει να βρίσκονται μακρυά μας στη Γερμανία στην Ολλανδία στο Βέλγιο στη Σουηδία την Γαλλία,την Ελβετία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Σκωτία, την Αγγλία και την Αμερική.

Τις ευχές μου επίσης στους Βασιλικιωτες που από το 1821 με αφορμή το Ολοκαύτωμα των Βασιλικών μετεγκαταστάθηκαν ξεριζωμένοι στις Σποράδες, Εύβοια, Ψαρά, Αταλάντη.

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας κοντά στους συμπολίτες μας που αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται στο ιατρικό κρεβάτι και σε αυτούς που δυστυχώς δεν έχουν κοντά τους τους αγαπημένους τους συγγενείς λόγω της πανδημίας.

Τέλος να ευχαριστήσω και να ευχηθώ Χρόνια πολλά στους εργαζόμενους υπαλλήλους της Κοινότητας Βασιλικών και του Δήμου Θέρμης οι οποίοι τη δύσκολη αυτή περίοδο βάζουν πλάτη προσφέροντας υπηρεσίες προς το πολίτη.