Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου και οι Πολίτες Τριλόφου εν δράσει προτείνουν τον στολισμό των Δημόσιων χώρων ενόψει εορτών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου και οι Πολίτες Τριλόφου εν δράσει προτείνουν τον στολισμό των Δημόσιων χώρων ενόψει εορτών



//Aνακοίνωση

𝓬𝓱𝓻𝓲𝓼𝓽𝓶𝓪𝓼 𝓵𝓸𝓪𝓭𝓲𝓷𝓰...

Εν όψει, των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου, με την ομάδα των Πολίτες Τριλόφου εν δράσει, δράττεται της ευκαιρίας να απευθύνει προς τους φορείς του μεγάλου μας χωριού κάλεσμα συνεργασίας και συλλογικής δράσης, για τον στολισμό των κεντρικότερων, Δημόσιων και Κοινόχρηστων χώρων του Τριλόφου, το ερχόμενο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 πμ.

Πέραν του ευεργετικού αντίκτυπου που η δράση αυτή θα έχει στην ψυχή μικρών και μεγάλων, όπως τονίστηκε παραπάνω, θα αποτελέσει παράλληλα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ενεργοποίηση και ενίσχυση της εθελοντικής και συλλογικής μνήμης των μελών της κοινότητας.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ευτυχία και την χαρά των λιλιπούτειων φίλων μας, των μικρών παιδιών και των εφήβων της κοινότητάς μας, θεωρήθηκε πρωταρχικής σημασίας η εμπλοκή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείου της περιοχής μας, καθώς και των αντίστοιχων συλλόγων των εκπαιδευτικών μας, τους οποίους και επιθυμούμε να συνδράμουμε.

Με βάση τον παραπάνω σχεδιασμό, προτείνεται ο στολισμός των παρακάτω Δημόσιων και Κοινόχρηστων χώρων, ως εξής:

1. Η πλατεία «Ρωμέϊκο» να στολιστεί από τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου και τους Πολίτες Τριλόφου εν δράσει (ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου).

2. Ο περιβάλλον χώρος του ΚΑΠΗ να στολισθεί από τα νηπιαγωγεία μας.

3. Τα δεντράκια και το μικρό πάρκο της οδού Εσπερίδων να στολιστεί από το 2ο δημοτικό σχολείο.

4. Η πλατεία του Κέντρου Νεότητας Τριλόφου (Πίσω από το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου), να στολιστεί από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, με την συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Κατά τη διεξαγωγή της δράσεως, θεωρείται αυτονόητη από την πλευρά των εθελοντών μας η τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού και των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας.
Έχοντας επίγνωση της αναγκαιότητας να υλοποιηθεί η εν λόγω δράση, με την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων, σας καλούμε και ελπίζουμε να γίνετε αρωγοί στη συλλογική αυτή προσπάθεια και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας δώσετε την δυνατότητα να συμβάλλουμε, όλοι μαζί, από κοινού, με υπευθυνότητα προς την κατεύθυνση αυτή.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος