Στόλισες το δέντρο αλλά τα λαμπάκια είναι λίγα; 3 μυστικά να το φωτίσεις σε χρόνο dt - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στόλισες το δέντρο αλλά τα λαμπάκια είναι λίγα; 3 μυστικά να το φωτίσεις σε χρόνο dt



Μικρά αλλά παράλληλα θαυματουργά tips για να κάνεις το δέντρο σου υπέρλαμπρο.


Μόλις 29 ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα, ωστόσο η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι λαμπάκια, τα καταστήματα και τα σπίτια στολισμένα ενώ ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί την πλατεία Συντάγματος.


Κάθε σπίτι της χώρας τηρεί ευλαβικά το έθιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο τοποθετείται στο σαλόνι, σε κεντρικό συνήθως σημείο. Οι επιλογές για στολίδια, φωτάκια, μπάλες και γιρλάντες είναι ειλικρινά αμέτρητες αφού στα καταστήματα θα βρεις ό,τι χρώμα και σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Τι γίνεται όμως όταν στολίζεις δέντρο και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι τόσο φωτεινό όσο θα ήθελες;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απογοητεύεσαι, ούτε να αγοράσεις 1983683 κουτιά με φωτάκια. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου 3 εύκολους τρόπους για να φωτίσεις το δέντρο σου και να το δεις αργότερα πιο εντυπωσιακό από ποτέ.


3 μυστικά για να φωτίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου




1) Eπίλεξε led φωτάκια αντί για τα κλασικά



Τα κλασικά φωτάκια δεν έχουν συνήθως μεγάλη ένταση. Επίλεξε φώτα led ή τα λαμπάκια «καλώδιο» τα οποία δίνουν πολύ περισσότερο φως στο δέντρο σου. Ένα ακόμη tip που καλό είναι να ακολουθήσεις είναι να τα θέσεις τα λαμπάκια σε λειτουργία ώστε να μην αναβοσβήνουν διαρκώς αλλά να φωτίζουν απαλά και με διάρκεια.




2) Στόλισε με λαμπάκια κάθε γωνιά γύρω από το δέντρο


Βάλε φωτάκια στη βάση του δέντρου για να ενισχύσεις τη λάμψη και να προσθέσεις περισσότερο φως. Μπορείς επίσης να αγοράσεις φωτάκια τα οποία λειτουργούν με μπαταρίες και να τα βάλεις στα σημεία γύρω από το δέντρο σου.



3) Τοποθέτησε extra φως στο ταβάνι


Βάλε ένα σποτάκι του οποίου το φως θα στοχεύει προς το δέντρο ή τοποθέτησε αυτοκόλλητα led φώτα στον τοίχο, πάνω από την κορυφή του δέντρου σου. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις όλα τα μάτια να στραφούν εκεί και θα δώσεις αυτομάτως περισσότερο φως.


Queen.gr