Μυστικά ομορφιάς για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μυστικά ομορφιάς για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων


Smokey eyes, έντονο κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπορντώ, εντυπωσιακές γραμμές με eye liner, χρυσόσκονη και glitter, όλα επιτρέπονται και ίσως επιβάλλονται στο μακιγιάζ μας για το ρεβεγιόν.

Η περίοδος των εορτών αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να τολμήσετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ κι εμείς σας έχουμε σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να το πετύχετε χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα.

Ξεκινήστε με ένα καλό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι, ώστε να λάμπει το δέρμα σας, απλώστε για λίγη ώρα μια φυσική μάσκα προσώπου κι έπειτα κάντε απολέπιση, η οποία θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που κάνουν την επιδερμίδα σας θαμπή. Προτιμήστε μια απολεπιστική κρέμα προσώπου με μικρούς κόκκους, που δεν ερεθίζουν το δέρμα.

Κραγιόν από παλιά σκιά

Σας περισσεύει λίγη σκιά που δεν χρησιμοποιείτε πολύ, αλλά δεν θέλετε να την πετάξετε; Βάλτε σε ένα κουτάλι λίγη βαζελίνη, προσθέστε σκόνη από τη σκιά σας, ανακατέψτε και μόλις έχετε το νέο σας λιπ γκλος.

Το κραγιόν είναι το νούμερο ένα προϊόν, με το οποίο μπορεί η καθεμιά μας να κάνει τη διαφορά. Οι γιορτές θέλουν κόκκινο κραγιόν. Ματ κόκκινο κατά προτίμηση. Ακολουθούν η μάσκαρα για έντονο βλέμμα και το ρουζ στα ζυγωματικά. Φυσικά το γιορτινό λουκ ολοκληρώνεται με λίγο γλίτερ στα μάτια.

Πυκνά μαλλιά με σκιά

Πιάσατε τα μαλλιά σας αλογοουρά και οι ρίζες σας δείχνουν λίγο περισσότερο αραιές απ’ όσο θα θέλατε; Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και προσθέστε στη γραμμή των ριζών των μαλλιών σας λίγη σκιά ίδιου χρώματος με τα μαλλιά σας. Θα δείξουν αμέσως πιο πυκνά και πολλά.

Κορδέλα μαλλιών

Θυμάστε στα ‘80s που η κορδέλα μαλλιών δεν έλειπε από κανένα κεφάλι στην αεροβική και τοποθετούνταν στο μέτωπο και περιμετρικά στο κεφάλι για να απορροφά τον ιδρώτα; Αυτή την κορδέλα μπορείτε να την φορέσετε με τον ίδιο τρόπο, περιστρέφοντας τα μαλλιά σας σε αυτή και αφήνοντάς τα είτε για μερικές ώρες, είτε όλη τη νύχτα.

Βάψτε τις βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι

Δεν νοείται glam μακιγιάζ χωρίς έντονες βλεφαρίδες! Οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζουμε ότι το αξιοζήλευτο βλέμμα των stars είναι αποτέλεσμα που χαρίζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες ή τα τουφάκια, οπότε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο προς έντονα υπέροχα μάτια, θα πρέπει να επιλέξουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν δεν είμαστε οπαδοί αυτής της λογικής, τότε με ένα ψαλίδι βλεφαρίδων και με το εξής tip μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα: βάζουμε μια στρώση μάσκαρα, ζεσταίνουμε το ψαλίδι στο σεσουάρ, γυρίζουμε τις βλεφαρίδες μας και τελειώνουμε με μια ακόμη στρώση. Θα εκπλαγούμε!

Τοποθετήστε το κουτάλι ανάποδα κάτω από το μάτι και τις βλεφαρίδες σας και αρχίστε να τις βάφετε με μάσκαρα. Το αποτέλεσμα βγαίνει πιο περιποιημένο και ωραίο.

Φρύδια

Με ένα μολύβι φρυδιών γέμισε τα φρύδια σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά αλλά να γίνουν λίγο πιο έντονα. Ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είναι το πιο σημαντικό βήμα για πετυχημένο ρεβεγιόν.

Κονσίλερ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο concealer σας. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση που θα φωτίσει το βλέμμα σας και δεν θα «βαρύνει» τα κάτω βλέφαρα.

Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί η όμορφη, λαμπερή εικόνα σας είναι ένα φωτεινό χαμόγελο και η καλή σας διάθεση για να περάσετε μια υπέροχη βραδιά!


realbuzz.com