Disney: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θίγει ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Disney: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θίγει ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα


Ξέρεις ότι τα Χριστούγεννα είναι κοντά, όταν η Disney έχει έτοιμη την ετήσια γιορτινή της διαφήμιση.


Η νέα διαφήμιση της Disney αγγίζει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα, όπως έκανε πέρυσι, με τη «Lola», τη μοναξιά στην τρίτη ηλικία και τη σχέση γιαγιάς- εγγονής.

Το φετινό κεντρικό θέμα είναι ο πατριός που μετακομίζει στο σπίτι της συντρόφου του και των παιδιών της. Ο Mike περνάει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί τους, τους κάνει δώρο ένα βιβλίο γεμάτο με χαρακτήρες της Disney και της Pixar και η μαγεία παίρνει σάρκα και οστά.

Οι μικρές καθημερινές επιτυχίες (και αποτυχίες) μίας νέας πραγματικότητας, η κορνίζα με τη φωτογραφία του μπαμπά των παιδιών, το σπίτι από τζίντζερ που φτιάχνουν παρέα, η αποδοχή. Η Disney ξετυλίγει τη μαγεία της μέσα σε 3 λεπτά και παντρεύει τον ρεαλισμό με το παραμύθι, που τόσο έχουμε ανάγκη. Βοηθάει και το υπέροχο τραγούδι Love Runs Deeper, από τον μουσικό της jazz, Gregory Porter.

Για ακόμη μία χρονιά, η Disney συνεργάζεται με το Make A Wish και πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με απειλητικές ασθένειες. Για κάθε download του τραγουδιού, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, το 100% των εσόδων θα δοθεί στον οργανισμό.

Δείτε τη συγκινητική διαφήμιση:



Best News