Εργαστήριο με θέμα ‘Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: η πλατφόρμα ΑΣΕΠ’ στον δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργαστήριο με θέμα ‘Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: η πλατφόρμα ΑΣΕΠ’ στον δήμο Θέρμης



Το Κέντρο Κοινότητας και το Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διοργανώνουν εργαστήριο με θέμα ‘Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ’.


Σκοπός του εργαστηρίου είναι η πληροφόρηση και η εξοικείωση των συμμετεχόντων, με τη χρήση νέων τεχνολογιών κατά την αναζήτηση εργασίας εστιαζόμενοι στο παράδειγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ. Θα δοθούν κατευθύνσεις για το πως μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δημιουργήσει το Μητρώο του στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ και πως να υποβάλλει αίτηση για προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ.



Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 02/12/2021 και ώρες 11:00- 13:00.

 Οι αιτήσεις για το εργαστήριο υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://www.inegsee.gr/ex-apostaseos-omadiko-ergastirio-apo-to-ine-gsee-thessalonikis/ και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους στο εργαστήριο, το οποίο είναι δωρεάν γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν στο e–mail τους με το link του zoom για την παρακολούθηση του εργαστηρίου.

Οι εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι η κυρία Μαριάννα Κοτανίδου, Εργασιακός Σύμβουλος και Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και ο κύριος Νικόλας Καραγκούνης, Οικονομολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. Το Ινστιτούτο της ΓΣΕΕ είναι ένας φορέας με μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα έρευνας, συμβουλευτικής, κατάρτισης, εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Στο εργαστήριο δύναται να συμμετέχουν τόσο άνεργοι που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας όσο και εργαζόμενοι. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου, από όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

-στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης, υπεύθυνη επικοινωνίας Χατζηκωνσταντίνου Έλενα τηλ: 2313300739 (επιλογή 1 για Κέντρο Κοινότητας και 3 για επιδόματα-παροχές) και στο e.chatzikonstantinou@thermi.gov.gr

-στο Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Θέρμης, υπεύθυνος επικοινωνίας Χαϊδευτός Αστέριος τηλ: 2313300738 και στο geae.dimosthermis@gmail.com