Νέα διάρρηξη σε ΙΧ μπροστά στο Κέντρο Υγείας Θέρμης, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της σύμβασης με την εταιρία φύλαξης. ΦΩΤΟ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα διάρρηξη σε ΙΧ μπροστά στο Κέντρο Υγείας Θέρμης, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της σύμβασης με την εταιρία φύλαξης. ΦΩΤΟ

 
Μια ακόμη περίπτωση διάρρηξης οχήματος έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας Θέρμης. 
Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (23/10) άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι ΙΧ υπαλλήλου που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης μπροστά από την κύρια είσοδο του Κέντρου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr οι δράστες δεν αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας μέσα από το όχημα, αλλά και μόνο οι φθορές που προκάλεσαν στη προσπάθειά τους να το διαρρήξουν όπως μπορείτε να δείτε στις φωτο που παραθέτουμε είναι αρκετές.

Αν και σε μέρος που φωτιζόταν και σε θέση που επέτρεπε οπτική επαφή, κανένας υπάλληλος ή διερχόμενος πολίτης δεν κατάλαβε το παραμικρό ώστε να βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας, η οποία έχει να καταγράψει κι άλλες περιπτώσεις σε λίγο χρονικό διάστημα για το ίδιο μέρος.

Υπάλληλοι του ΚΥΘ κάνουν λόγο για ένα κτήριο που δεν παρέχει ασφάλεια ούτε στους δημότες που το επισκέπτονται, ούτε στους εργαζόμενους. Μάλιστα, στις 1 Οκτώβρη έληξε και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση που υπήρχε με ιδιωτική εταιρία φύλαξης, ενώ δεν υπάρχουν ούτε κάμερες ασφαλείας περιμετρικά του κτηρίου.

Από την αστυνομία αν και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για τη παρουσία στο χώρο κάνοντας συχνές διελεύσεις δεν επαρκούν, αφού η λειψανδρία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σε συνδυασμό με τη μεγάλη γεωγραφική έκταση κάλυψης δεν αφήνει χρόνο για εντατική αστυνόμευση της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά με αυτό, είχαμε τους τελευταίους μήνες και σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα (Κυριακή 24/10) όταν η υπάλληλος του Κ.Υ.Θ. σχόλασε από τη νυχτερινή της βάρδια.