Διορθώθηκε η διαγράμμιση στη Ν.Ραιδεστό μετά από τη δημοσίευση της THERMISnews.gr και τις αντιδράσεις των κατοίκων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διορθώθηκε η διαγράμμιση στη Ν.Ραιδεστό μετά από τη δημοσίευση της THERMISnews.gr και τις αντιδράσεις των κατοίκων


 
Διορθώθηκε πριν λίγες ημέρες η διαγράμμιση επί της ε.ο. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου εντός της κοινότητας Νέας Ραιδεστού. 

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την αποκατάσταση του οδοστρώματος από εργασίες κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων, όταν κατά τη διαγράμμιση του δρόμου δεν προβλέφθηκαν οι διελεύσεις οχημάτων από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη σε σημεία που μέχρι πρότινος επιτρεπόταν, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση όχι μόνο στους περαστικούς οδηγούς αλλά -κυρίως- στους μόνιμους κατοίκους.


Συγκεκριμένα, όπως είχε δημοσιεύσει η THERMISnews.gr εδώ δεν ήταν δυνατό για παράδειγμα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Βασιλικά να στρίψουν αριστερά προς τις οδούς Αγίου Αθανασίου (παραπάνω φωτο) καθώς και στη Π.Μελά, ενώ μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν φωτεινοί  σηματοδότες! Από την άλλη πλευρά, όσοι έμεναν γύρω από το ΚΑΠΗ και ήθελαν να κατευθυνθούν προς τη Θέρμη, θα έπρεπε να διανύσουν παράλληλους αγροτικούς δρόμους για να φτάσουν στα φανάρια της 12ης οδού ώστε να μετακινηθούν νόμιμα.


Τέλος καλό, όλα καλά.

Η δημοσίευση του προβλήματος στη THERMISnews.gr μετά από τις καταγγελίες των κατοίκων, τόσο σε αυτή, όσο και σε μορφή επιστολών προς κάθε κατεύθυνση, κινητοποίησε τους αρμοδίους οι οποίοι αξίζει να αναφέρουμε ότι κινήθηκαν σχετικά γρήγορα (για τα ελληνικά δεδομένα) και σε λιγότερο από ένα μήνα η διαγράμμιση διορθώθηκε δίνοντας πρόσβαση στους "αποκλεισμένους" δρόμους.

Τώρα...όσοι από τους κατοίκους ήταν άτυχοι και τους βεβαιώθηκε από την Τροχαία παράβαση για παραβίαση διπλής γραμμής (και δεν έχουν πληρώσει ακόμη το πρόστιμο) θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση ένστασης στο Τ.Τ. Θέρμης.

(Το κίτρινο φορτηγό που έβγαινε ανάποδα από τον μονόδρομο τη στιγμή της φωτογράφησης δε το σχολιάζουμε...)