Δυνατότητα για απόκρυψη των γυμνών φωτογραφιών από το Google Photos - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δυνατότητα για απόκρυψη των γυμνών φωτογραφιών από το Google PhotosΤη δυνατότητα να κρύψουν τις γυμνές τους φωτογραφίες θα έχουν οι χρήστες των κινητών Android.

Το Locked Folder του Google Photos θα σας επιτρέψει να κρύψετε προσωπικές φωτογραφίες και videos από το timeline της εφαρμογής και ο φάκελος θα είναι μόνο προσβάσιμος με κωδικό ή βιομετρικά στοιχεία σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 6 και μεταγενέστερο.

Κατά την παρουσίαση του χαρακτηριστικού στο Google I/O το Μάιο, η εταιρία έφερε σαν παράδειγμα την προσπάθεια γονιών να κρύψουν φωτογραφίες του νέου κατοικίδιου από τα παιδιά τους για να τους κάνουν έκπληξη. Ωστόσο όλοι ξέρουμε πως ο συγκεκριμένος φάκελος θα έχει πολύ διαφορετική χρήση από αυτήν.

Για να ενεργοποιήσετε τον Locked Folder επιλέξτε την εφαρμογή Google Photos και έπειτα Library>Utilities>Locked Folder. Μπορείτε να μεταφέρετε υπάρχοντες φωτογραφίες στο φάκελο χειροκίνητα.

Υπόψιν πως όσες φωτογραφίες αποθηκεύονται στο Locked Folder δε θα γίνουν back up στο σύννεφο. Ο Locked Folder αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως σε όλα τα Android τηλέφωνα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια