Γ. Οικονόμου: Νομικές συνέπειες για περιστατικά αρνητών σε σχολεία – Καμία ανοχή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γ. Οικονόμου: Νομικές συνέπειες για περιστατικά αρνητών σε σχολεία – Καμία ανοχή



Μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία ανοχή σε περιστατικά αρνητών που εισβάλλουν σε σχολεία έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς σχετικά με τις καταγγελίες για γονείς που απαιτούν να μπαίνουν τα παιδιά στις τάξεις χωρίς τεστ και μάσκες, ο κ. Οικονόμου, τόνισε πως η κυβέρνηση και η εκπαιδευτική κοινότητα δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές. Υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι, προβλέψεις και οδηγίες που είναι ξεκάθαρες».

«Όποιος επιχειρήσει ανάλογες ενέργειες θα είναι αντιμέτωπος με τις νομικές συνέπειες που προβλέπονται», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Το σκεπτικό έτσι γίνεται, εγώ επιβάλλω, είμαι μάγκας κ.λπ. δεν μπορεί γίνει ανεκτό. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις. Τα μέτρα και το εμβόλιο ένα συνώνυμο έχουν: τη λέξη “Ελευθερία”», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως την ώρα που οι ειδικοί κρούουν καμπανάκι λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης στη Βόρεια Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη, ένα ακόμα περιστατικό με αρνητή γονέα σημειώθηκε σε σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι, αρνητής πατέρας προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του σήμερα το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

skai.gr