Βασιλικά: Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε οικία πρωί , την ώρα που οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα στο σπίτι - Χτύπησε γυναίκα στη προσπάθειά της να τους κυνηγήσει. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε οικία πρωί , την ώρα που οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα στο σπίτι - Χτύπησε γυναίκα στη προσπάθειά της να τους κυνηγήσει.

 


Η περίσσιο θράσος ή κακή πληροφόρηση είχαν διαρρήκτες οι οποίοι μπήκαν σε σπίτι στα Βασιλικά. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της THERMISnews.gr, δυο δράστες σήμερα Σάββατο 25/9 και περίπου στις 9 το πρωί, εισήλθαν σε διώροφη οικία στην οποία κατοικεί καθηγήτρια του γυμνασίου Βασιλικών με την ηλικιωμένη μητέρα της, από μπαλκονόπορτα η οποία ήταν ξεκλείδωτη.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες τη στιγμή που ανέβαιναν την εσωτερική σκάλα και έβαλε τις φωνές, ενώ στη προσπάθειά της να τους κυνηγήσει έπεσε στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να χτυπήσει βαριά το χέρι της. 

Οι δράστες οι οποία σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν και οι δύο μελαμψοί νεαρής ηλικίας, τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes όπου τους ανέμενε συνεργός μεγαλύτερης ηλικίας.  

Γείτονας που είδε το σκηνικό συγκράτησε τον αριθμό πινακίδων του αυτοκινήτου.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν πολλά παρόμοια περιστατικά στο Δήμο Θέρμης, όμως τα περισσότερα συνέβαιναν νυχτερινές ώρες.

*φωτο αρχείου

Δείτε ακόμη σχετικά: