Ολοκλήρωσαν τα δρομολόγιά τους τα καραβάκια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκλήρωσαν τα δρομολόγιά τους τα καραβάκιαΡαντεβού την άνοιξη του 2022 δίνει το αξιόπλοο παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES με τους εκατοντάδες φίλους του που έχει αποκτήσει, εδώ και  οκτώ συνεχόμενα έτη  και συνδέει ακτοπλοϊκά, ξένοιαστα και με καλοκαιρινή διάθεση την πόλη της Θεσσαλονίκης με τις θελκτικές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com.Λίγα λόγια για το «Άγιος Γεώργιος»

Το παραδοσιακό KARAVAKI Άγιος Γεώργιος εδώ και οκτώ συνεχόμενα έτη πραγματοποιεί καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας/Νέων Επιβατών και αντίστροφα, κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2x180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ. Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια