Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών: "Σεπτέμβριος μήνας απολογισμού, αποτίμησης και επανασχεδιασμου για το μέλλον" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών: "Σεπτέμβριος μήνας απολογισμού, αποτίμησης και επανασχεδιασμου για το μέλλον"


"Σεπτέμβριος μήνας απολογισμού, αποτίμησης και επανασχεδιασμου για το μέλλον".

Ως εκπρόσωπος του Κοινοτικού Συμβουλίου και όλης της Κοινότητας Βασιλικών το πρώτο που θα δεχτώ είναι η αυτοκριτική και μάλιστα αυστηρά με γνώμονα να βελτιωνόμαστε και να επιλύουμε προβλήματα.
Δύο χρόνια είμαστε στη διοίκηση της Κοινότητας Βασιλικών και προσπαθήσαμε ανεξάρτητοι απλοί πολίτες να γυρίσουμε σελίδα στην αυτοδιοίκηση θέτοντας νέους στόχους και ορίζοντες. 
 
Ασχοληθήκαμε κατά κόρον με τη καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Δεν είμαστε απλοί τοποτηρητές και κλητήρες μεταβίβασης αιτημάτων και προβλημάτων προς το Δήμο με τον οποίο υπάρχει αγαστή συνεργασία και έτσι πρέπει. 

Αλλά διεκδικούμε, ελέγχουμε, πιέζουμε, εποπτεύουμε και είμαστε οι επισπευδοντες σε γενικά και ειδικά θέματα της τοπικής κοινωνίας.

Παρακολουθουμε αρχή τέλος κάθε τι που γίνεται και πρόκειται να γίνει στο τόπο μας από την λήψη απόφασης έως τη διοικητική περαίωση του.

Σαφώς και δεν τα κάνουμε όλα σωστά, σαφώς και μπορούμε καλύτερα. Στα δύο χρόνια αυτής της Κοινοτικής Αρχής η κοινωνία των Βασιλικών και της Λακκιας εκπροσωπείται δυνατά και βροντερά σε κάθε συνεδρίαση λήψης αποφάσεων.
 
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η Τοπική κοινωνία μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον όπως επίσης και οι συνδημότες μας αξίζουν έναν πετυχημένο και ισχυρό Δήμο. Είμαι επίσης σίγουρος πως δεν αρκεί μόνο η δική μας Κοινότητα να είναι βιώσιμη αλλά και οι υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου ώστε ισχυρές Κοινότητες κάνουν ισχυρούς Δήμους και ισχυρή Ελλάδα.

Τα επόμενα δύο χρόνια φίλες και φίλοι δεσμεύομαι πως θα ειναι ενδιαφέροντα και συναρπαστικά από ενέργειες, δράσεις και έργα στη Κοινότητα Βασιλικών του Δήμου Θέρμης.

Όλα αυτά βέβαια πάντα σε συνάρτηση με τα υπάρχοντα δεδομένα του κορονoιου και των συνεπειών που επέρχονται.

Ευχαριστώ από καρδιάς αυτό το συγκεκριμένο Κοινοτικό συμβούλιο που στέκεται δίπλα μου σε κάθε τι που αφορά τη Κοινότητα Βασιλικών και με συναπόφαση, συνευθυνη και συνεργασία πορευόμαστε μπροστά.