Οι δηλώσεις του γονέα που συνελήφθη για το πρωινό επεισόδιο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης (video) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι δηλώσεις του γονέα που συνελήφθη για το πρωινό επεισόδιο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης (video)


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο 2ο Δημοτικό Θέρμης όταν πατέρας μαθητή προσπάθησε να παρακάμψει τη διευθύντρια του σχολείου ώστε το παιδί του το οποίο δεν είχε κάνει το απαιτούμενο self test να παρακολουθήσει το μάθημα. 

Στο σημείο άμεσα έσπευσε περιπολικό του Α.Τ. Θέρμης προκειμένου να μην πάρει έκταση το θέμα και μετά από  καταγγελίες εις βάρος του, οδήγησε τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο πατέρας είπε πως δεν είναι αρνητής, όπως τον αποκάλεσαν οι δημοσιογράφοι, πιστεύει στην ύπαρξη του κορωνοϊού, αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests (έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων, δήλωσε), ενώ τόνισε ότι έχει κάνει τα άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει αυτό για τον κορωνοϊό, καθώς είναι «αμφιβόλου προελεύσεως και κανείς δεν παίρνει ευθύνες για αυτό».

Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα κανονικότατα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε, επειδή «με εμπόδισε να μπω στο σχολείο των Ελλήνων. Οι Έλληνες την πληρώνουν (με τους φόρους τους)».

Παραθέτουμε το video με τις δηλώσεις του μετά την έξοδο από το Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης:
pronews.gr, voria.gr