Ο Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης



//Ανακοίνωση:
 
Με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο θέμα των πυρκαγιών.

Ο σύλλογος μας συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης για την ενίσχυση των πυροπληκτων συμπολιτών μας και καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, αναψυκτικά , ισοτονικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπασματα (μόνο κουβέρτες, σεντόνια, όχι ρούχα) παιδικές πάνες, γάλατα, μωρομαντηλα , αντισηπτικά, γάζες, είδη ατομικής υγιεινής,( σαμπουάν,αφρολουτρα, χαρτιά υγείας) αλλά και τροφές ζώων (γατοτροφη, σκυλοτροφη ξηρά τροφή για άλογα).

Τα σημεία συγκέντρωσης:

1) Στην Πολιτική Προστασία που βρίσκεται στο κτήριο της Οικονομικής υπηρεσίας στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Θέρμης Τριαδίου από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι.

2) Πολιτιστικό κέντρο Θέρμης από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.